woensdag 13 mei 2015


Nestaankondiging Skaya/Flynn 2015


Verwacht: prachtige pups van Skaya/Flynn.
De aanstaande moeder is Skaya, haar volledige naam is Dutch Pride's Lovesong Skaya. Ze woont in een gezin van 2 volwassen en een kind. Ze is een stabiele sociale hond die graag lange wandelingen maakt, maar als het een dag niet kan, vindt ze dat ook geen probleem. Ze gaat prima om met kinderen, groot en klein.
 Skaya is ongeveer 72 cm schofthoogte en heeft een plush vacht. Dit is de langere versie van de Shilohvachten. De kleur noemen ze black sable/tan.
Skaya heeft enkele prijzen gewonnen op de shows, waaronder Best In Show.
De aanstaande vader is Flynn, zijn volledige naam is Flynn Dutch Traveler for IHOSS. Hij is in Amerika geboren. Flynn heeft een plush vacht, dat is de langere versie van de Shilohvacht en de kleur heet black/silver. Hij is 74 cm schofthoogte.
 Flynn woont bij een gezin met kinderen, waar hij goed mee overweg kan. Hij kan goed met andere honden, maar heeft als intacte reu wel zijn voorkeuren. Hij heeft wat prooidrift, waardoor hij het moeilijk vind om niet achter katten aan te rennen. Hij loopt los in het bos met zijn baasjes en houdt daarbij goed in de gaten of de kinderen er allemaal wel zijn.
Hij heeft een consequente aanpak nodig en is dan een heerlijke knuffelbeer voor zijn familie. Flynn heeft twee beste vrienden; een dwerg teckel en een Bordeauxdog. Hij komt uit een lijn waarvan een aantal honden therapie honden zijn geworden.
De ouderdieren zijn geröntgend, het hart en temperament is getest en alles is goed bevonden. (PennHip Skaya 0.30 en 0.29 Flynn 0.30 en 0.29)
Pups van dit nest zullen het waarschijnlijk goed doen als Search And Rescuehond (reddingshond) of in man trailing (speurhond)
Dit wordt het eerste nest voor zowel Skaya als Flynn. De pups worden in de tweede helft van mei verwacht.



Skaya
Skaya

Flynn
Flynn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten